Kom i gång

 

Det handlar om inre stabilitet
Utan kraft och energi

Kom i gång med en förändring som ryms inom vardagen. Upplev praktisk stresshanterings erbjudande och låt Friskvårdaportalen bli din sparringpartner.

Ta ett steg i rätt riktning

Kom i gång är en del av nivå 1 och den första av tre viktiga hörnstenar i praktisk stresshantering – akut och återhämtningsfasen. Prova på och upplev!

Prova på och upplev

För endast 149 kr får du tillgång till ”Kom i gång” direkt i 60 dagar. Gör något fint för dig – ta ett steg för ditt välmående.

Få nya perspektiv

 

”Ingen människa och inget öde, kan jämställas med en annan människa. och ett annat öde, och det finns inte någon livssituation som upprepas. I varje situation krävs något nytt av människan.”

(Victor Frankl, 1905-1997)

Vägledande samtal

Ett vägledande samtal kan bli en bra början för dig att få klarhet i en situation, relation eller bara att komma i gång. Upplev livsglädje och välmående igen.

Du bestämmer

När du bokar tid för ett samtal får du möjlighet att beskriva vad du önskar samtala om. Du bestämmer om du önskar tips, bolla eller bara någon som lyssnar.

Erbjudande

Som praktisk stresshanterare i Friskvårdaportalen får du 30 min kostnadsfritt. Det betyder att du betalar för 45 minuter och samtalar i 75 minuter. Kom i gång!

Rosor från kunder

 

Anna Woldekidan, HR–chef vid Akademikernas a–kassa

”Vi har uppskattat ditt arbete och dig som person oerhört mycket. Jag talar både för personalen och ledningen när jag säger det.”

Annika, sjuksköterska

”Inte vet jag vad som hände men jag tog nästa steg uppåt i min utveckling tack vare dagen med dig. De två arbetdagarna som varit har varit annorlunda.

Jag känner mig stark och, nä nu räcker det! Sluta kryp ihop, sträck på dig. Skön känsla!”

Stina, underskökterska

”Ingrid, du har hjälpt mig att släppa min ångest och dödsångest.””

Johanna Nilsson, Pausera

Ingrid är varm och jordad. Hon har hjälpt mig att förankra det som svajat och förstå mer om mig själv. Både inom yoga och samtal med en mjukhet som känns genuin. Det märks att Ingrid gör det som är viktigt på riktigt.