På en kvart hinner man mycket

ikon-om-livet-pa-en-kvart-copyright-praktisk-stresshantering

Livet på en kvart

…bygger på mina egna tankar, reflektioner och åsikter inbakade i medkänsla för livsprocessen och hur det är att vara människa, nu och då. Jag vet inte om ålder hänger ihop med livserfarenhet i alla lägen. Det beror alldeles på när i livet utmaningarna finner oss. Vi kan dela medkänsla och empati med andra människor men har vi själva inte samma erfarenhet då är det svårt att säga; jag förstår.

Praktisk stresshantering står fri från all partipolitik och alla religioner av något slag. Objektiv forskning och vetenskap ligger mig varmt om hjärtat liksom allt mellan himmel och jord och det som finns inom oss som forskningen ännu inte kunnat förklara. Jag avser det som får oss att på ett genuint vis känna oss mer hela som människor och som bidrar till inre frid.

Med en önskan om god läsning,

//Ingrid L