Våga Välj Vila

Att våga väja vila vid behov är aldrig samma sak som att vara arbetsskygg och lat. Det kan vara ett livsviktigt val att våga välja vila för att ha ett fortsatt arbetsliv med egen försörjning.

Bli medlemProva på
Ikon-lankar-akut-stresshanteringsovningar-copyright-praktisk-stresshantering
ikon-trollslanda-symboliserar-styrka-sjuk-behover-copyright-praktisk-stresshantering

Erfarenheter

Praktisk stresshantering baseras på mina egna erfarenheter av svår stress sedan unga år och genom livet av olika anledningar. Min drivkraft och inre vetskap har alltid varit att finna välmående och inre stabilitet via alternativa vägar, i en ibland överväldigande värld. I dag vet jag att jag är högkänslig. Lustigt nog visade det sig att jag dragits till de terapiformer som Elaine N. Aron funnit i sin forskning är bra för ett överstimulerat centralt nervsystem innan jag kände till min högkänslighet.

Mitt stress–CV som jag delar på Friskvårdaportalen är rätt gediget men tack vare praktisk stresshantering har jag undvikit utmattning. Det vill jag dela med dig som medlem.

Jag har arbetat med att friskvårda och praktisk stresshantering sedan år 2010 och innan dess arbetade jag inom privata näringslivet i olika branscher, ideella sektorn och roller som bland annat ekonom, konsult och chef. Det är en stark och solid grund att utgå från i mötet med dig och ditt företag.

Kanske känner du igen mig från Friskvårda i Sverige AB. Jag valde att byta företagsnamn strax innan pandemin för att bredda verksamhetsområdet.

Har du frågor, kontakta gärna mig på info@praktiskstresshantering.se.

ikon-trollslanda-symboliserar-styrka-sjuk-behover-copyright-praktisk-stresshantering

Kunskaper

Magisterexamen i företagsekonomi, Stockholms universitet

Kommunikation, ledarskap och hälsa, Stockholms universitet

IRMA mentorprogram för kvinnliga chefer i idéburna organisationer, Ledarinstitutet

Friskvårdskonsult, Axelsons Gymnastiska Institut

MediYogainstruktör, lärare och terapeut med specialkompetens Stress och utbrändhet,
IMY (Institutet för MediYoga, Göran Boll), Stockholm.

Hypnos– och Tidigare Liv terapeut, Jörgen Sundvall, SSEAH

Samt andra kurser för att hantera intuitionen och förstå var jag slutar och andra börjar. Vilket är en mycket viktig del i min vardag som högkänslig. Hypnosterapi som metod är en bra möjlighet till avslappning. Som medlem på friskvårdaportalen får du möjlighet till självhypnoser eller varför inte prova på en självhypnos för bättre sömn och djupavslappning. 

Har du frågor, kontakta gärna mig på info@praktiskstresshantering.se.